Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: На передову до бійців 3-ї штурмової бригади вирушать 20 нових пікапів Toyota Hilux (+відео)

30 квітня 2024 року, 16:14

Мер Києва Віталій Кличко передав бійцям 3-ї окремої штурмової бригади Сухопутних військ 20-ти нових пікапів Toyota Hilux. Їх закупили за кошти, виділені бригаді столицею.

«Сьогодні передали бійцям 3-ї окремої штурмової бригади Сухопутних військ 20 автівок – новеньких пікапів Toyota Hilux. Вони вже сьогодні вирушать на фронт. Від початку цього року для 3-ї бригади місто виділило з бюджету 60 мільйонів гривень. На половину цих коштів вже закупили ці пікапи. Також сьогодні під ранок я повернувся з Донбасу. Відвіз допомогу кільком підрозділам на передову – fpv-дрони, системи Starlink. Столиця продовжує допомагати нашим Захисникам. Від початку року Київ виділив з бюджету вже майже 6,5 млрд гривень на потреби військових. І ми продовжимо збільшувати допомогу!» – наголосив Віталій Кличко.

Заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін подякував столичній владі та громаді Києва за постійну допомогу військовим.

«Не треба пояснювати, що пікап – це найадаптованіша машина для сучасного фронту. Ці автівки для нас вкрай важливі. Деякі з пікапів будемо використовувати для евакуації бійців, деякі – для підвозів, а деякі – для логістичних задач. І всі авто працюватимуть на нашу спільну Перемогу над російським агресором», – підкреслив заступник командира 3-ї ОШБр Сухопутних військ Максим Жорін.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]