Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко разом із мером Брюсселя Філіпом Клозом відвідали бійців 4-ї бригади «Рубіж» Нацгвардії України та передали на фронт необхідне оснащення

09 травня 2024 року, 13:43

Мер Києва Віталій Кличко разом із мером Брюсселя Філіпом Клозом відвідали на Київщині бійців батальйону «Свобода» 4-ї бригади оперативного призначення «Рубіж» Нацгвардії України, які вийшли з передової на ротацію. Деякі відновлюються після поранень. Мери передали необхідне Захисникам на Донбасі оснащення.

«Приїхали з Філіпом Клозом відвідати бійців. І не з пустими руками. Мер Брюсселя передав систему РЕБ та Starlink. А я, в якості благодійної допомоги, – ще 50 FPV-дронів. Нове дуже потрібне Захисникам оснащення вирушить на Донбас. Дякую Філіпу та мешканцям Брюсселя за підтримку й допомогу. Громада Києва постійно допомагає нашим військовим. 4-й бригаді від початку повномасштабної війни з бюджету столиці виділили понад 500 млн грн. На ці кошти раніше закупили та відправили на фронт понад 1 500 БпЛА – ударних і розвідувальних. А також системи РЕБ, кілька сотень радіостанцій, автівки та інше необхідне оснащення. Також у якості благодійної допомоги передавали бійцям 4-ї бригади сотні БпЛА різного типу, системи РЕБ, приціли нічного бачення, засоби захисту. Столиця й надалі продовжить допомагати нашим Захисникам!» – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, на початку цього року депутати Київради збільшили фінансування потреб сил безпеки та оборони – до понад 5 млрд грн. У квітні, на черговій сесії міськради, виділили ще понад 1,5 млрд грн. Тобто сумарно від початку цього року Київ уже виділив понад 6,5 млрд грн на допомогу військовим. У 2023 році на потреби сил безпеки та оборони з бюджету столиці виділили понад 7,5 млрд грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]