Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко разом із мером Брюсселя оглянули нову сучасну систему для збереження музейних експонатів

10 травня 2024 року, 13:43

Мер Києва Віталій Кличко разом із мером Брюсселя Філіпом Клозом оглянули нову сучасну систему контролю клімату для збереження цінних музейних експонатів. Її встановлення профінансувала столиця Бельгії. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні разом із мером Брюсселя Філіпом Клозом оглянули нову сучасну систему контролю клімату для збереження цінних музейних експонатів. Встановили її в сховищах, де зараз перебуває колекція музею Івана Гончара. Профінансувало встановлення такої системи місто-побратим Києва – Брюссель. А на приміщенні самого музею разом із паном Клозом відкрили памʼятну табличку про культурну співпрацю наших міст», – написав Віталій Кличко.

Він подякував меру Брюсселя та громаді столиці Бельгії за всебічну, необхідну сьогодні допомогу Києву, зокрема в збереженні українського національного культурного надбання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]