Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відвідав бійців на передовій на Донбасі та відвіз їм дрони і системи Starlink

30 квітня 2024 року, 11:37

Мер Києва Віталій Кличко відвідав бійців на передовій на Донбасі та передав їм у якості благодійної допомоги fpv-дрони та системи Starlink. А також вручив військовим відзнаки від столиці. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі й оприлюднив відео зустрічі із Захисниками.

«Повернувся з Донбасу, де відвідав наших Захисників. У якості благодійної допомоги бійцям 28 окремої механізованої бригади передав 100 fpv-дронів та 2 Starlink. Військові 24 бригади отримали 50 fpv-дронів та 2 Starlink. А також вручив бійцям відзнаки від столиці – медалі «Честь. Слава. Держава». Захисникам 5 окремої штурмової – у подарунок 2 Starlink. Та за кошти громади, виділені з міського бюджету, вони закупили й днями отримали 150 дронів Mavic різних типів, 300 fpv-дронів, системи Starlink. Складна ситуація на фронті. Але наші Захисники тримаються, налаштовані рішуче і розраховують на нашу підтримку. Продовжуємо допомагати! Слава Україні!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]