Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з Президентом Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Марком Коолсом (+фото)

08 травня 2024 року, 18:30

Мер Києва та голова Асоціації міст України Віталій Кличко у столичній мерії зустрівся з Президентом Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Марком Коолсом та членами Конгресу. Говорили про важливість розвитку місцевого самоврядування для збереження демократії. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Зустрівся сьогодні з Президентом Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Марком Коолсом та членами Конгресу. Говорили про важливість розвитку місцевого самоврядування для збереження демократії. Також – про концепцію відновлення місцевого самоврядування в Україні, яку Асоціація міст України готувала разом з європейськими інституціями. Наші партнери підкреслили, що готові й надалі підтримувати та допомагати Україні у втіленні демократичних реформ та в майбутньому відновленні нашої країни», – написав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]